Geautomatiseerd debiteurenbeheer voor Dividino | Outstanding24

Dividino

Dividino over het gebruik van Outstanding24

Enorme tijdswinst en een lagere DSO voor Dividino

“Gelijk plug and play: alle debiteuren gaan mee in de flow”

“Waar je van houdt, dat bescherm je.” Dividino levert alles wat mensen nodig hebben om belangrijke apparaten, zoals e-bikes, smartphones en smartwatches, te beschermen.

De Uitdaging

“Met name het bijhouden en verzenden van herinneringen en sommaties was voor ons enorm tijdrovend”, vertelt Amber Stolk van Dividino. “Iedere week moest ik handmatig een lijst met vervallen posten doorlopen. Continu monitoren en updaten of een klant herinnering 1, 2 of 3 heeft ontvangen: met zoveel klanten foutgevoelig en niet langer haalbaar.”

 

“De tijdswinst door het gebruik van Outstanding24 is voor ons echt fantastisch”

Amber Stolk & Sam Hoffmann van Dividino

Amber Stolk & Sam Hoffmann Dividino

 

De Oplossing

Dividino werkte al met Advisie en Exact om de boekhoudkundige zaken te regelen. Sam Hoffmann vertelt: “Via-via kwamen we bij Outstanding24 terecht en we hebben niet eens verder gekeken. Een koppeling met de bestaande tools was mogelijk en onze contactpersoon loodste ons in no-time door de onboarding.” Amber vult aan: “Het was direct een klik. Door het proces van betalingsherinneringen volledig te automatiseren, creëren we meer overzicht en halen we repetitieve taken uit de vergelijking.”

De Voordelen

De voordelen zijn voor Dividino nadrukkelijk aanwezig, vertelt Sam: “Ik kan dit nog wel honderd keer herhalen, want de tijdswinst is voor ons echt fantastisch. Er wordt door klanten veel sneller betaald, waardoor we duidelijk een lagere DSO zien. Daarbij is het dashboard van de tool echt fantastisch. Als je inlogt, zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat, dat werkt enorm motiverend.”

Het Resultaat

Dat het gebruik van Outstanding24 een besparing oplevert, is duidelijk volgens Amber: “Ik werk echt maximaal een uurtje per dag aan de administratie en dat is dan nog ruim gerekend. Ik ben dan ook vooral bezig met het op de hoogte brengen van de accountmanagers en het monitoren van het dashboard.”

Als Amber op vakantie is dan neemt Sam de zaken over en die vliegt er nog sneller doorheen: “Die keren dat Amber afwezig was voor meer dan een paar dagen, check ik altijd op maandagmorgen de stand van zaken. Ik voer dan alles uit en hoef pas de week erna op maandag weer te kijken. Dat is echt een verademing!”

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!