Outstanding24 voor de Grafische Industrie

Verbeter de cashflow

Geautomatiseerd debiteurenbeheer voor de grafische industrie

Jouw hele debiteurenproces van factuur tot incasso, geautomatiseerd in één systeem. Super gebruiksvriendelijk en direct gekoppeld aan jouw boekhoudpakket. Dat maakt Outstanding24 de beste online debiteurenbeheersoftware - ook voor jouw bedrijf in de grafische industrie.

Verbeter de cashflow

Het automatische debiteurenproces voor jouw onderneming met Outstanding24

Online debiteurenbeheer: van de eerste betalingsherinnering tot de gerechtelijke procedure geautomatiseerd in één super gebruiksvriendelijk systeem. Zo ziet jouw hele debiteurenproces eruit:

Facturatie

1Facturatie

Met onze software stuur je jouw debiteuren de facturen op de manier zoals je gewend bent. Vanuit jouw boekhoudpakket wordt elke factuur automatisch ingelezen in Outstanding24. Het systeem monitort of de factuur op tijd betaald wordt. Na de vervaldatum start de workflow voor betalingsherinneringen.

Betalingsherinnering

2Betalingsherinnering

Vanuit Outstanding24 worden achterstallige facturen automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen via e-mail of post, in jouw eigen huisstijl. Jij hebt met onze software zelf 100% controle over bijvoorbeeld de inhoud en frequentie van de betalingsherinneringen die je aan jouw klanten stuurt.

Incasso

3Incasso

Na de laatste betalingsherinnering start in Outstanding24 automatisch het incassotraject. Incasso’s worden vanuit het systeem verzonden uit naam van BVCM, onze incassopartner. Ook in dit traject heb jij de controle over de frequentie en kun je een incassoflow op elk moment pauzeren.

Gerechtsdeurwaarder

4Gerechtsdeurwaarder

Heeft een debiteur na opvolging door het incassobureau nog niet betaald? Dan draag je het hele dossier met één druk op de knop over aan de deurwaarder. In de gerechtelijke procedures word je begeleid door BVCM. Ook hier blijf jij te allen tijde in control.

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor de grafische industrie

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor de grafische industrie

Debiteuren betalen sneller

Krijg jouw facturen ten minste 30% sneller betaald en verbeter je cashflow

Inzicht in jouw debiteuren

Het dashboard biedt real time inzicht in alle debiteurenbeheerdata. Je ontvangt daarnaast wekelijks een overzichtelijke managementrapportage.

Betalingsherinneringen in jouw eigen huisstijl

Stuur met de software automatisch betalingsherinneringen aan jouw klanten in jouw eigen huisstijl en tone of voice. Kies verschillende manieren van aanspreken, van vriendelijk tot streng.

Koppeling met jouw boekhoudpakket

Outstanding24 heeft een unieke koppeling met bijna alle boekhoudpakketten. Dankzij deze koppelingen kun je Outstanding24 heel gemakkelijk aansluiten op jouw boekhoudpakket. Facturen worden automatisch ingelezen en gesynchroniseerd met onze tool. Zo kun je wijzigingen in één systeem doorvoeren en is de status van betalingen altijd up-to-date. Bekijk onze koppelingen.

Dit is wat onze klanten zeggen

Maak kennis met
Outstanding24

Wij vertellen je graag hoe je onze debiteurenbeheersoftware kunt inzetten voor jouw bedrijf in de grafische industrie.

Maak kennis met 
<span>Outstanding24</span>