De webkoppeling met Exact Online

Werkt u ook met Exact Online? Ruim 400.000 ondernemers en accountants gebruiken dit online pakket voor boekhouding en CRM. Het was dan ook niet gek dat een van onze klanten al snel vroeg: “Kan Exact Online gekoppeld worden aan Outstanding?”

 

En sinds deze week kan dat. Door de webkoppeling met Exact Online kunt u het debiteurenbeheer helemaal automatiseren. Dit scheelt tijd, gedoe en geld. Outstanding Credit Management zorgt er namelijk voor dat uw onderneming over meer werkkapitaal gaat beschikken.

 

Hoe het werkt

Vanuit de website of webstore kunt u nu eenvoudig de twee systemen aan elkaar koppelen. Outstanding haalt vervolgens de benodigde data uit Exact. Alle facturen van debiteuren (ook die in het verleden zijn verstuurd) worden in ons systeem ingeladen. Door het intelligente systeemstaan rekeningen minder lang uit en worden betaalherinneringen eenvoudig naar klanten verstuurd.

 

De unieke aanpak van Outstanding

Iedere klant krijgt een ‘score’ op basis van het betaalgedrag. Staan facturen structureel maanden lang open? Dan hanteert Outstanding een andere aanpak dan wanneer een klant altijd netjes binnen het betaaltermijn de rekening overmaakt.

De koppeling met Exact Online kost niets extra’s en is eenvoudig met één druk op de knop geregeld. Nog geen gebruiker van Outstanding Credit Management? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze diensten.