Krijg facturen sneller betaald! Outstanding24 debiteurenbeheer software

Kijk de facturen zijn al betaald!

Dat had ik veel eerder zo moeten regelen.

Dit zou jij zomaar kunnen zeggen over drie maanden! Wij beloven je dat jouw openstaande debiteurensaldo binnen drie maanden met ten minste 20% daalt en dat je veel minder tijd kwijt ben aan het opvolgen van openstaande facturen. Zodat jij je kan richten op het laten groeien van jouw business. Meer weten? Ontdek Outstanding24 tijdens een demo van een half uur of download de brochure.

Kijk de facturen zijn al betaald!

Lager openstaand debiteurensaldo en meer tijd over?

Hoe kan dat?

In onderstaande video leggen we kort uit hoe wij jou helpen je bedrijf te laten groeien.

Wil jij facturen sneller betaald krijgen?

Ontdek nu alle mogelijkheden van onze software een maand gratis

Wil jij facturen sneller betaald krijgen?

Het automatische debiteurenproces met Outstanding24

Online debiteurenbeheer: van de eerste betalingsherinnering tot de gerechtelijke procedure in één supergebruiksvriendelijk systeem. Zo ziet jouw hele debiteurenproces eruit:

Facturatie

1Facturatie

Met onze software stuur je jouw debiteuren de facturen op de manier zoals je gewend bent. Vanuit jouw boekhoudpakket wordt elke factuur automatisch ingelezen in Outstanding24. Het systeem monitort of de factuur op tijd betaald wordt. Na de vervaldatum start de workflow voor betalingsherinneringen.

Betalingsherinnering

2Betalingsherinnering

Vanuit Outstanding24 worden achterstallige facturen automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen via e-mail of post, in jouw eigen huisstijl. Jij hebt met onze software zelf 100% controle over bijvoorbeeld de inhoud en frequentie van de betalingsherinneringen die je aan je debiteuren stuurt.

Incasso

3Incasso

Na de laatste betalingsherinnering start in Outstanding24 automatisch het incassotraject. Incasso’s worden vanuit het systeem verzonden uit naam van BVCM. Ook in dit traject heb jij de controle over de frequentie en kun je een incassoflow op elk moment pauzeren.

Gerechtsdeurwaarder

4Gerechtsdeurwaarder

Heeft een debiteur na opvolging door het incassobureau nog niet betaald volgens de software van Outstanding24? Dan draag je het hele dossier met één druk op de knop over aan de deurwaarder. In de gerechtelijke procedures word je begeleid door BVCM.

Een greep uit de functionaliteiten voor optimaal debiteurenbeheer

Een greep uit de functionaliteiten voor optimaal debiteurenbeheer

Dynamisch debiteurenbeheer

Met een slim algoritme wordt de toon en frequentie van communicatie automatisch aangepast aan het betaalgedrag van jouw klanten

Dashboard & Rapportage

Je ontvangt een wekelijkse rapportage met de belangrijkste data en hebt realtime inzicht in een overzichtelijk dashboard

Koppeling boekhoudsysteem

Outstanding24 wordt gekoppeld aan jouw huidige boekhoudsysteem, zoals Exact Online of Yuki; hierdoor is betalingsinformatie altijd up-to-date

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis demo!

Wij zijn ervan overtuigd dat ons platform Outstanding24 jou ontzettend veel gaat opleveren met betrekking tot het proces van debiteurenbeheer. Onze specialisten vertellen jou alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen om jouw debiteurenbeheer te automatiseren.

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis demo!
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo