Betere cashflow voor mkb'ers! - Outstanding24

Betere cashflow voor mkb’ers!

Outstanding24 kantoor Breda

Door onze innovatieve oplossing een betere cashflow voor mkb’ers !

Onderzoek wijst uit dat ruim 35% van alle facturen niet tijdig wordt betaald. Te laat betaalde facturen drukken zwaar op uw cashflow. Een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer vormt een efficiënt middel om daarmee om te gaan. Ons systeem is voor élke organisatie toegankelijk, ook voor MKB’ers. Sterker nog: geautomatiseerd beheer levert 25-30% snellere betalingen op terwijl u er veel minder tijd aan kwijt bent. Lees hier hoe u een slimme strategie voor debiteurenbeheer voor uw mkb-organisatie uitvoert.

Strategisch debiteurenbeheer eigenlijk voor elke mkb-organisatie een must!

Een innovatief debiteurenbeheer levert ook mkb’ers tijdsbesparing, snellere betalingen en consistenter beheer op. Het is echter meer dan alleen een factuur versturen en nabellen. Het betekent focus op het beheer & strak aanpakken in plaats van het naast reguliere werkzaamheden doen. Die focus, in combinatie met het gebruik van slimme technologie, levert u wel meer tijd én een betere cash flow op.

De belangrijkste voordelen van strategisch debiteurenbeheer voor mkb’ers

 1. 25-30% sneller betaald door beter betaalgedrag
  Met ons innovatieve debiteurenbeheer programma verbetert u het betaalgedrag van uw klanten. Dat doet u door korter op de bal te zitten, een actief beleid te vormen én dit na te leven. Laat uw klanten zien dat u facturen belangrijk vindt. De betalingsherinneringen gaan automatisch en de communicatie daaromheen wordt direct opgeslagen.
 2. Een betere cashflow door snellere betalingen
  Snellere betalingen zorgen voor een betere cashflow. Daardoor heeft u als mkb’er minder behoefte aan (voor)financiering, of dat nu financiering van facturen of een krediet is. Een betere cashflow betekent ook dat u meer ruimte heeft voor groei en investeringsplannen.
 3. De klantrelatie voorop
  Als de (tijdige) betaling van een factuur uitblijft, dan volgt vaak een minnelijk incassotraject. Meestal via een (duur) incassobureau, dat alles op alles zet om de betaling binnen te krijgen. Zelfs als dat ten koste gaat van de klantrelatie. Die onpersoonlijke incassotrajecten zijn met ons innovatieve debiteurenbeheer niet meer nodig. Klant tevreden, u tevreden!
 4. Makkelijk te realiseren
  Door een koppeling van ons systeem met uw huidige boekhoudpakket is de implementatie makkelijk en zeer snel te realiseren. De kosten zijn gering en de voordelen voor u vanaf moment van de start enorm.

Hoe pakt u strategisch debiteurenbeheer aan als mkb’er?

Geen lange termijn planning meer, maar nu concrete acties ondernemen. Na een korte periode zult u al de eerste voordelen zien.

Zorg voor een efficiëntere administratie
Verstuur digitale facturen of zelfs e-facturen. Een efficiënte administratie legt zaken structureel vast, zodat fouten en misverstanden worden voorkomen.

Iemand is verantwoordelijk voor debiteurenbeheer
Met onze innovatieve technologie voor debiteurenbeheer bent u veel minder tijd kwijt aan het beheer. Het beheer heeft echter wel focus nodig. Wijs een verantwoordelijk aan en geef deze persoon tijd om de werkzaamheden uit te voeren en met ons te overleggen.

Leg stappen in het factuurproces helder en duidelijk vast:

  • Wat is de betaaltermijn?
  • Wanneer verstuurt u een herinnering, en wanneer volgende herinneringen en wat is de “toon” van deze herinneringen?
  • Wanneer stopt of pauzeert u het herinneringstraject?
  • Wanneer is de laatste herinnering?
  • Wat wilt u met het incassotraject doen?
  • Wanneer biedt u betalingsregelingen aan?

Gebruik onze innovatieve oplossing om uw debiteurenbeheer te automatiseren

Het neemt werk uit handen, waardoor u en uw medewerkers meer tijd overhouden om te ondernemen en aandacht te geven aan klanten die het nodig hebben. Of om betalingsproblemen in kaart te brengen en te kijken waar u het proces, de betalingsmogelijkheden en de communicatie kunt verbeteren.
U blijft vriendelijk en persoonlijk in het contact met uw debiteuren, “because it’s your money”!

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo